Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A www.weblapwebaruhaz.hu oldalon szereplő űrlapok vagy megrendelőlap kitöltése során tudomásunkra jutott személyes adatait, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – harmadik fél számára hozzáférhetővé, kivéve jogszabályi kötelezés, illetve hatósági eljárás esetén. A beérkezett adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeljük és tartjuk nyilván.

Az Ön által elküldött, megadott adatokat, információkat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény maradéktalan betartása mellett tároljuk.

A www.weblapwebaruhaz.hu oldalon űrlapot elküldeni csak az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával tud. Az „Küldés” gomb megnyomásával és az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával kijelenti, hogy Ön az Adatvédelmi nyilatkozat tartalmát megismerte, tudomásul vette és elfogadta.

Megrendelőlap kitöltésekor Ön elfogadja a www.weblapwebaruhaz.hu oldal adatvédelmi nyilatkozatát.