Weboldal készítés

Weboldal Készítés

A weboldal készítés a megrendelő megismerésével kezdődik. Ha megismerjük Önt vagy cégét, akkor tudunk olyan weboldalt készíteni, amivel reprezentatívan be tudja mutatni tevékenységét vagy szolgáltatását.

A személyes kapcsolattartás a legelőnyösebb, de a mai világban annyi lehetőség van az elektronikus kapcsolattartásra (Skype, Email, Facebook, Telefon), hogy a távolság nem jelenthet problémát.

Fontos, hogy olyan elérhetősége (domain név) legyen az oldalnak, ami valóban Önről vagy cégéről szól, valamint a tárhely elérhetősége, megbízhatósága, ahova az oldal feltöltésre kerül.

A megrendelő megismerését követi a feltöltendő tartalom (szöveges tartalom, képek, videók) összegyűjtése, majd a dizájn kialakítása, kapcsolattartási és egyéb űrlapok kialakítása, dinamikus elemek (hírek, képgalériák, stb.) elkészítése.

Opcionálisan a látogatók figyelemmel kisérése érdekében az oldalába beépítésre kerül egy kód, amivel a Google Analytics oldalán keresztül nyomon tudja követni, hogy oldalának mennyi látogatója van, ezek a látogatók honnan érkeztek (Facebook link, AdWords hirdetés, egyéb források), földrajzilag honnan érkeztek az oldalra.

Ha oldala elkészült és üzemeltetését, karbantartását, frissítését nem szeretné Ön végezni, mi elvégezzük, hogy Ön azzal tudjon foglalkozni, amihez ért. Erről többet tudhat meg a WEBOLDAL ÜZEMELTETÉS menüpont alatt.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését lépjen velünk KAPCSOLATBA vagy KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT.

A Referenciák menüpontban megtekintheti korábbi munkáinkat.